tiistai 20. kesäkuuta 2017

Lorvia välillä

Rv21+3

Perjantaina (rv20+6) käytiin rakenneultrassa, ja kaikki oli hyvin. Rakenteet ja elimet siellä missä kuuluu, lapsivettä normaali määrä sekä Pikon koko viikkojen mukainen. Saatiin muutama kasvokuva mukaan. Pojalta hän niiden sekä aavistusten perusteella näyttää kaikkien mielestä! Mielenkiinnolla odotamme syntymää :D

Potkuttelujen päivärytmi on Pikolla kyllä aika samanlainen kuin siskoillaan. Ja pissarakkoni on löytynyt jalkapalloksi. Onneksi potkuissa ei ole vielä tarpeeksi voimaa että pääsisi vesivahinkoa syntymään.

Kipuja on alkanut lantion alueelle tulla, häpyluuhun erityisesti. Kävelen kuin ankka! Onneksi alkaa parin päivän päästä loma eikä ihan koko aikaa tarvitse istua työtuolissa (liikkeelle lähteminen on pahinta pitkän istumisen jälkeen). Uusi sänky auttaa kummasti, ei lonkkien sivut kipeydy kyljellä nukkuessa. Maha alkaa vähän olemaan jo tiellä. Paino ei ole kuitenkaan noussut edellisen neuvolakäynnin jälkeen käytännössä ollenkaan! Se seilaa 95,8kg ja 97,5kg välillä, riippuen aamusta.

Miniltä lähti pari viikkoa sitten kaksi maitohammasta alhaalta edestä! Molemmat jäätelöä syödessä parin päivän välein. Toinen saatiin talteen (hammaskeiju toi 2 €) ja toinen meni jätskin mukana mahaan :D Pikku rautahampaan nysä on alkanut kasvaa, aika taakse mielestäni. Elokuussa on Minin hammashoitola-aika, joten eiköhän ne siellä katso onko hampaat tulossa oikeaan paikkaan.

Paljon on nyt tehty kotona kalusteiden siirtelyä, mutta ei vieläkään ole ihan "valmista". (Liekö koskaan...) Takkahuoneeseen nojatuoli (imetyksen/syöttöjen voisin kuvitella olevan siinä mukavaa) ja vuodesohva tyttöjen leikkihuoneeseen. Olkkarin pöytä leikkihuoneeseen nukkekotia varten ja pienempi lasipöytä olkkariin. Vielä pitäisi vähän "karusellissa pyörittää" Kallaxeja että saataisiin vauvalle toimiva lipasto makariin. Sitten oliskin korkea aika alkaa järjestämään komeroiden ja lipastojen sisältöjä! Huutista ja kirppismyyntiä ajattelin syksymmällä, viimesitään äitiyslomalla jos Piko antaa myöten.

Ostettiin tekstiilipesuri. Sillä on nuo sohvat kuurattu, ja on osoittautunut hyväksi hankinnaksi. Kesän aikana on tarkoitus pestä mattoja, ja kyllä tuo meidän olkkarin sohvakin kaipaa jo pesua. Tosi monipuolinen härveli kyllä, käy myös autonpenkkien pesuun - ja tulee siis lapsi/koiraperheessä ihan tarpeeseen kaikin puolin. Me kun on tähän saakka pruukattu pesettää matot pesulassa (20€ / kpl), niin äkkiä tuo hintansa haukkuu kun nuo meidän kymmenen mattoa pesee pari kertaa :D

Eilen käytiin tyttöjen kanssa sirkuksessa, ja hauskaa tietysti oli! Mini tykkäsi eniten notkeista "käärmenaisista" ja mä laamoista :D Nano tykkäsi taputtamisesta.

En päässyt sinne firman koulutukseen, joten tässä viimeistä viikkoa ihmettelen ihan oikeissa töissä ennen viiden viikon lomaa. Heti juhannuksen jälkeen käydään neuvolassa, ja sitten ponkaistaan viikoksi mummilaan. Puolivälissä kuuta on perinteinen ukkilan kesäpaikan kokoontumisviikonloppu. Loppukuulle varasin parin yön loman tuohon meidän lähikylpylään niin päästään hotellitunnelmaan. Väliin jääpi paljon luppoaikaa, jolloin voitais käydä vaikka Oulussa HopLopissa ja siskon luona, Angry Birds -puistossa, uimarannalla... mitä näitä nyt on. Ja ihan vain lorvia välillä ja ihmetellä elämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti