torstai 20. huhtikuuta 2017

Kerrottiin uutiset tytöille

Rv12+5.

Eilen kerrottiin uutiset tytöille, ja jaettiin ultrakuva Faceen. Heti alkoi tietysti ahdistaa ajatus, mikä kaikki voikaan mennä vielä pieleen! Sen kanssa sitten eletään.

Mini oli aivan innoissaan vauvasta! "Mun unelma toteutuu!" Otettiin hänelle oma kopio ultrakuvasta, jonka teippasi oman vaatekaapin oveen ja kantoi mukanaan esiteltäväksi hoitotädille ja -kavereille. Koko ilta juteltiin vauvajuttuja ja katseltiin (vielä varastoon viemättömiä) Nanon vauvatavaroita.

Nano ei ihan niinkään varauksettomasti suhtautunut, vauva on kuulemma tyhmä, eikä äitin mahaa saa katsoa ultralla eikä pistää eikä se saa kasvaa (ja Nano on ihan kauhuissaan ajatuksesta että mä meen lääkäriin). Mutta toisaalta se sanoi, että vauvakin tykkää kun äiti laulaa, ja kertoi asiasta hoitotädille aivan yhtä innoissaan. Taitaa pienempi tarvita vielä sopeutumisaikaa, ettei kohta olekaan pienin. Paljon syliä ja sitä rataa.

Faceen sataa luonnollisesti tykkäyksiä ja onnitteluja. En tiedä olisinko oikeastaan vielä halunnut asiaa jakaa ihan niin laajasti, mutta toisaalta nyt on sitten sukulaisillakin "lupa" iloita facessa asiasta.

Tänään alkoi psykoterapia, ja positiivisin mielin jatkoon. Varovasti aloitellaan raskauden vuoksi. Sen kummemmin en nyt pui niitä juttuja blogissa, avaan ehkä oman salaisen (?) kanavan sitä varten jos kirjoittamistarvetta tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti